top of page
IMG_4811.JPG

OM OS
FRA FOODTRUCK TIL RESTAURANT

Det startede tilbage under corona-krisen i 2019, hvor Phakphum Surintorn blev fristillet fra sit daværende job og valgte at starte sin egne firma op ved navnet “Thai Station”, da det var en del af hans drømme.

Han valgte at købe en foodtruck, hvor han kørte og solgte autentisk thaimad i Esbjerg omegnen.

Der gik ikke langtid blev hans Thai foodtruck mega populært, hvor folk bla. ønsker firma arrengement, fødselsdage sammenkomster og eventer. 

 

I 2021 valgte han at flytte tilbage til Silkeborg og kørte med foodtrucken der. Det gik så godt i år 2022, valgte han at udvide fra foodtruck til restaurant og ændrede navnet til “R Harn” som vi nu kender til i dag.

IMG_1757.JPG

PHAKPHUM SURINTORN (F. 1989)

GRUNDLÆGGER / EJER / RESTAURANT CHEF

 "Jeg er født med kokke potentiale"

 

Jeg er født og opvokset i Bangkok Thailand,

hvor mine forældre drevet mindre en kantine/restaurant. 

Som 13 årig flyttede jeg og mine to søskende til Danmark. 

Jeg gik i folkeskolen i Them, og efter 9 klassens afslutning fik

jeg et opvaskerjob hos Gastronomisk institut,

hvor jeg bagefter fik muligheden for at kommet i lærer som kok.

Gastronomisk institut lå i sin tid på søndergade i  Silkeborg - og er i dag vokset stor og flyttet til Ry ved navnet Knudhule badehotel.

 

I 2014 blev jeg uddannet kok fra Silkeborg Tekniske Skole med tilfredsstillende resultat med "Bronze medalje"

 

Karrieren forsætter med god drivende energi til søs efter nye udfordringer

og erfaringer i store verden hos DFDS.

Ture frem og tilbage mellem Norge og Danmark skabte jeg en masse erfaringer med forskellige former for kokkebrancen. 

Der taler bl.a. om store og små buffet'er, steakhouse, a la carte, selskaber og ikke mindst fine dining.

Hos DFDS har jeg også arbejdet med nogen af de mest kendte kokke i Danmark.

Grundet caronakrisen tilbage i 2019 blev jeg fritstillet, da skibet måtte ligges til i længere periode. 

Dette gjorde at jeg kom tilbage på landet igen, og startede mit nyt kapitel. 

At være selvstændig har altid været en(min) drøm. Drømmen gik i opfyldelse. 

Sammen med kæresten købte vi en foodtruck, hvor vi bragte lækker thai mad til kunder omkring Esbjerg og omegn i ca. 1½ årstid. 

 

 

Men nu er jeg tilbage til Silkeborg igen og slår mig fast i at være ejer af den mest autentiske/fusion thai-restaurant "R Harn", hvor du som kunder vil komme til at opleve smagfuld thai/fusion mad ligesom du er i Thailand.  

 

 

 

"Lad mig vise hvad jeg kan på jeres tallerkener."

IMG_0883.heic

MISSION & VISION

Hos os får du ikke bare thai mad, men en smagsoplevelse som bringer dig tættere på Thailand.

Her kommer vi rigtig tæt på den velkendte thailandske madkultur som er smagsfuld og autentisk.

Vores retter balancerer med sødme, syrlig, salte og chili. 

På den måde bringer vi både traditionelle, fusion og moderne thai retter på et bord.

Book et bord og få en gastronomisk oplevelse!

‘’Fusioneret asiatisk smagsrejse lige her i hjertet af Silkeborg.’’

bottom of page